Te gast in eigen huis met privé kok

Waanzinnig verwend door die kok aan huis !

Diners kunnen samengesteld worden uit koude en warme gerechten,  klein hoofdgerecht en dessert  .Indicatie: diners bij 10 personen 5- gangen  vanaf € 100,00 per persoon (excl. btw) op locatie of bij U thuis inclusief Jeroen de traiteur . Bij meerdere personen kunnen we de prijs aanpassen.

Jeroen komt graag bij u koken en heeft reeds alle mise en place in zijn culinaire werkplaats gemaakt. Speciale keukenfaciliteiten zijn niet nodig, mobiele oven kan ook mee genomen worden.

Mooi servies en bestek hebben wij ook in huis.

Aan tafel wordt verteld welke seizoen en streek- slow-food producten we hebben gebruikt .

Voorgerechten

Vis-entree met huisgerookte wilde zalm en gebakken zalm-huid, tartaar van makreel met limoen  en een Stellendammer garnalentaartje met schaaldierendressing -vis

Gerookte en gegrilde groenten met flensjes van knolselderij, puree van paddenstoel en crème fraiche -vega

Soufflé van spinazie, truffel , buffelmozzerella uit Denekamp en koningsboleet in bladerdeeg -vega

Tagliatelle van asperges ( seizoen ) met schaaldieren in kruiden roomsaus-vis

Pompoentaartjes met amandel, schorsenerenloempia en tajinesaus -vega

Huisgerookte eend met rilette van eend en gevogeltebouillon met kaantjes-vlees

Tarte tatin van uien met notengehakt en abrikozen compote -vega

Soepen

Gerookte en gecarameliseerde witlofsoep met room -vega

Duivenbouillon met borstvlees en verse kruiden flensjes -vega

Pastinaak knolselderij soep met grove mosterd en gerookte croutons -vega

Creme van broccoli met gepaneerde balletjes van blauwe kaas en dragon -vega

Pompoensoep met amandel en crunch van wraps -vega

Paddenstoelensoep met boleten, truffel en gedroogde paddenstoel-vega

Hoofdgerechten

Snoekbaars met julienne groenten, taartje van knolletjes en gerookte Leidse-botersaus -vis

Bananenblad gevuld met pruim, rozijn, cashewnoot en pecorino met couscousrisotto-vega

Lamsnekfilet rosé gestoofd met kruiden , linzen de Puy en gegrilde groenten-vlees

Lasagna van groenten gerookt met crèmelaagjes van mascarpone- noten- mozzerella -vega

Carré van Veluws  hert met gebakken knolletjes en taartje van rozeval-vlees

Gerookte en gebakken wilde zalm met groenten in Tomasu- soya visssaus en limoenblad -vis

Briquedeeg gevuld met groenten en zwarte boontjes met paddenstoelenrisotto -vega

Gebraden filet van duif of gans met in ghee gebakken groenten en boletentaartje -vlees

Desserts / kazen

Huisgemaakt bitterkoekjesparfaitijs

Gemarineerde mascarpone met verse vanille, chocolade , vers fruit en amandelcrunch

Perentaart met amandel en crème van chocolade v/d choclat makers en advocaat v /h Chaamse Hoen

Vers fruitsoep met huisgedraaid yoghurtijs

Rauwmelkse kazen van Koning en chips van vijgenbrood

Vers gedraaid ijs van avocado met sinaasappel en  choclat makers chocolade