Buffetten

Bourgondisch / Middeleeuws:

  • Romige soep van pastinaken, knolselder en wortel met bosui en mosterd.( vega)
  • Vleespasteien met een vulling van huisgemaakte paté en pruimen,in sierlijk deeg .( vlees )
  • Pasteien met groenten en kaasvulling met noten , in sierlijk deeg .( vega )
  • Hele gebraden zalmen met kruiderijen gevuld, opgediend met citroenen. ( vis )
  • Salade van linzen de Puy, gekookt in bouillon met slasoorten en tomaten en Kardoem ( indien voorradig ) ( vega )
  • Salade van zwarte en rode bonen met verse asperges ( indien voorradig |) en kruiden ( vega )
  • Bouten aan het spit v/h speenvarken met rozemarijn en knoflook , gepekeld en afgebraden met open vuur, ter plekke aansnijden ( vlees )
  • Huisgemaakte vloerbroden in diverse vormen met rillettes en gezouten boter.
  • Theatrale soezentorens met spinsuiker en fruit.
Indicatie : € 35,00 per persoon excl. btw bij 50 personen

Terug

Al onze producten zijn van ambachtelijke
en biologische oorsprong

TEL: 030-2304338
© Jeroentraiteur.nl 2012
MOB: 06-51222973